Even voorstellen:


Ik ben Jos Min. Samen met mijn echtgenote en twee Heidewachtels wonen wij aan de rand van Apeldoorn. Al 35 jaar hebben we honden om ons heen en zijn we actief bezig met trainen, opvoeden en begeleiden. Je kan wel zeggen dat het werken met honden onze passie is.


Dit heeft ertoe geleid dat ik, samen met mijn echtgenote, de opleiding voor Kynologisch Instructeur gevolgd heb. Om meer kennis te krijgen van het opvoeden van - en inzicht in het gedrag van honden. Na het afronden van deze opleiding ben ik mij meer professioneel bezig gaan houden met mijn passie en heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende disciplines.


Naast Kynologisch Instructeur, Instructeur Speuren en Detectie en Instructeur Coördinatie en Balans heb ik veel aanvullende cursussen en seminars gevolgd en volg ik nog om bij te blijven in de snel veranderende wereld van de kynologie.


Succes4dogs is o.a. actief op het gebied van Gehoorzaamheid, Neuswerk, Balans en Coördinatie.


Ik ben een door de Raad van Beheer erkend instructeur.


Ik ben ervan overtuigd dat een positieve wijze van trainen de enige wijze om een goede band met je hond te krijgen. Daarmee haal je het beste uit de hond en jezelf.


Bij Succes4dogs staat kennis van hondengedrag en en het overbrengen van deze kennis hoog in het vaandel. deze kennis blijft altijd up-to-date door het volgen van bijscholingen en seminars. De nieuwste methoden van trainen en opvoeden worden op de voet gevolgd.

Balans & Coördinatie

Neuswerk

Gehoorzaamheid & Fun