Succes4dogs
Positief begeleiden naar succes.


Wie ben ik

Ik ben Jos Min. Samen met mijn echtgenote en twee Heidewachtels wonen wij aan de rand van Apeldoorn. Al 35 jaar hebben we honden om ons heen en zijn we actief bezig met het trainen en opvoeden. Je kan wel zeggen dat honden onze passie zijn.                                                     

Naast veel activiteiten als  Jachttraining, Gehoorzaamheid, Speuren, Detectie, Hersenwerk en Spel zijn wij ook actief met een aaihondenproject.. 

Dit heeft ertoe geleidt dat ik, samen met mijn echtgenote, de opleiding voor Kynologisch Instructeur gevolgd heb. Om meer kennis te krijgen van het opvoeden van - en inzicht in het gedrag van honden. Na het afronden van deze opleiding ben ik mij meer professioneel bezig gaan houden met mijn passie en heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende disciplines.

Naast Kynologisch Instructeur en Instructeur Speuren en Detectie heb ik veel aanvullende cursussen en seminars gevolgd, en volg ik nu ook om bij te blijven in de veranderende wereld van de kynologie. 

Ik ben een door de Raad van Beheer erkent instructeur.

Ik ben ervan overtuigd dat een positieve wijze van trainen de enige wijze om een goede band met je hond te krijgen. Daarmee haal je het beste uit de hond en jezelf.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!


Detectie          Speuren          Gehoorzaamheid en Fun