Succes4dogs
Positief begeleiden naar succes.


Welkom bij Succes4dogs     

 

Kynologisch Centrum Succes4dogs traint en begeleidt honden en baasjes door positieve gedrags-beïnvloeding. De training richt zich op stimuleren van gewenst gedrag en negeren of ombuigen van ongewenst gedrag.

Heeft u een hond met veel energie, Succes4dogs brengt uw hond tot rust door het geven van Speur-en Detectie training. 

Het geeft u- en de hond een onvergetelijke ervaring. Succes4dogs doet dit in de vorm van Workshops, Privéles of Groepsles van maximaal 4 personen in ons Kynologisch Centrum in Wenum.

Ook voor verdieping in het Speuren en Detectiewerk biedt Succes4dogs veel mogelijkheden. Vanaf basiscursus tot gevorderden, op elk gebied is er de mogelijkheid om bij ons een training te volgen. 

Uiteraard afgestemd op uw wensen en doelen en op een niveau dat de hond aankan. Gekoppeld aan het geven van de juiste theorie en achtergrond krijgt u meer inzicht in het werken en handelen van uw hond.

Voor een persoonlijke begeleiding of training op maat kan Succes4dogs veel voor u betekenen. Of dit nu bij een jonge of een wat gevorderde hond is, Succes4dogs geeft u de tools en handvatten om het gewenste resultaat te halen. 

Wilt u op recreatieve basis bezig zijn met uw hond? 

Succes4dogs verzorgt diverse cursussen op een speelse wijze. Uitstekend om te werken aan de band met uw hond. Juist voor de wat nerveuze hond die op deze wijze volledig tot rust komt. 
Bij Kynologisch Centrum Succes4dogs staat kennis van hondengedrag en en het overbrengen van deze kennis hoog in het vaandel. deze kennis blijft altijd up-to-date door het volgen van bijscholingen en seminars. De nieuwste methoden van trainen en opvoeden worden op de voet gevolgd. 


Detectie          Speuren          Gehoorzaamheid en Fun      

 

  • 03
  • 25
  • 07