Succes4dogs
Positief begeleiden naar succes.

Elke Hond verdiend een goede opvoeding

Of het voor u de eerste of de zoveelste hond is, elke hond verdiend een goede opvoeding. Zeker in de zo belangrijke eerste fase van het leven is het begeleiden en opvoeden van groot belang. Alleen dan kunt u rekenen op een stabiele en zelfverzekerde hond die die goed bij u past. 

Vaak wordt er op hondenscholen in grotere groepen getraind waardoor u en uw hond minder aandacht krijgen die eigenlijk nodig is. Bij Succes4dogs trainen we in kleine groepen van maximaal vier honden. Uiteraard worden deze trainingen toegespitst op de specifieke eigenschappen van uw hond en welk niveau u wilt behalen.

Wij doen dit op een speelse wijze waarbij de focus ligt op het interactief bezig zijn, het opbouwen van de band tussen handler en hond. Door deze afwisselende en speelse leermethode is de hond meer gemotiveerd en pakt hij de leerstof gemakkelijker op.

Door middel van moderne trainingstechnieken geef ik u inzicht in de manier waarop uw hond denkt en reageert. De focus ligt op communiceren en niet op commanderen.

 


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!


Detectie          Speuren          Gehoorzaamheid en Fun